Please select your page

Over ons

Family driven – Future Focused

Historiek Van Aerde 2Historiek Van Aerde

Ontstaan

Transport Van Aerde ontstaat in 1949. Het bedrijf dat toen ontstond in Halle-Zoersel met vader Hendrik Van Aerde, werd later verder gezet door 4 van zijn zonen . Zij bouwden met hun kinderen het familiale transportbedrijf uit tot een middelgrote onderneming in de logistieke dienstverlening.

Moderne site

De laatste jaren is er gewerkt aan een duurzame uitbouw van de groep. Alle transport- en logistieke activiteiten werden gecentraliseerd op een moderne site in de Waaslandhaven (Kallo) gekoppeld aan een steeds sterkere aanwezigheid in Centraal en Oost-Europa.

Digitalisering

Verder werden er ook efficiënte operationele processen met aandacht voor doorgedreven digitalisering ingevoerd.

Synergie

In 2016 wordt Van Aerde Transport opgenomen in Group-GTS. Beide familiebedrijven delen dezelfde waarden en stellen flexibiliteit, hard werken en een uitstekende relatie met hun klanten voorop. Met de synergie kwam er ook meer ruimte voor investeringen en is het bedrijf klaar voor de nieuwe uitdagingen in de immer transformerende transportwereld.

Kwaliteit

Vandaag maakt Van Aerde deel uit van Group-GTS, een modern familiebedrijf met de juiste schaalgrootte voor het leveren van innovatieve en kostenefficiënte logistieke oplossingen maar met nog de nodige persoonlijke aandacht en tijd voor de specifieke wensen en noden van de klant. Het onafgebroken streven naar kwaliteit en de honger naar innovatie staan daarbij steeds ten dienste van de klanten. Hierdoor waren en zijn wij nog steeds “een stap vooruit” op de concurrentie.

Perbericht GTS Van Aerde 137

 

Bij ons bent u op het juiste adres om goederen op een efficiënte manier, veilig én snel op bestemming te krijgen.

Eén telefoon, u bespaart tijd en geld, en krijgt kwaliteit in de plaats!

Contacteer ons nu

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×